ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ B2B

OIKOCHIMIKI

Θεσσαλονίκη
ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ B2B
0 ημέρες
Πολύ εύκολο
Αρνητική εμπειρία Experience negative
Δεν έχουν ληφθεί προσφορές No offer
Καμία απάντηση No feedback received

Πώς πήγε η συνέντευξη;

Δεν πήγε η συνέντευξη, ενώ είχαν ξετρελαθεί από το βιογραφικό μου (ακολουθεί email)

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε λάβει το βιογραφικό σας για τη θέση του Υπεύθυνου Πωλήσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη από την ιστοσελίδα kariera.gr. Θεωρούμε τα προσόντα σας σημαντικά και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τέλος του μήνα Αυγούστου για μια κατ’ ιδίαν συνέντευξη.Ευχαριστούμε"

όπως μου είπαν με email, μου ζήτησαν να πάω σε συνέντευξη που δεν με βόλευε και ζήτησα να γίνει συνέντευξη κάποια άλλη στιγμή. Μου είπαν ότι θα με καλούσαν για να καθορίσουμε εκ νέου την προσεχή εβδομάδα, πράγμα που δεν έπραξαν. Έστειλα email για να δω τι παίζει και η απάντηση ήταν

"Αγαπητέ κ.

Εξετάσαμε προσεκτικά το ιστορικό σας, και παρά το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα αξιόλογα, αποφασίσαμε πως η συγκεκριμένη θέση εργασίας δεν σας ταιριάζει για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Θα ήταν χαρά μας να κρατήσουμε το βιογραφικό σας στο αρχείο μας και να σας έχουμε υπόψη μας για μελλοντικές θέσεις στην εταιρία μας που θα σας ταίριαζαν περισσότερο.

Μέχρι τότε σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας στην ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ ΑΕ και σας ευχόμαστε καλή τύχη στην εξεύρεση εργασίας."

Ερωτήσεις συνέντευξης και τεστ

Δεν έγιναν γιατί ενώ τους φάνηκε αξιόλογο το βιογραφικό μου δεν με κάλεσαν ποτέ και σε ερώτηση αν άλλαξε κάτι στη διαδικασία μου είπαν ότι "η συγκεκριμένη θέση εργασίας δεν σας ταιριάζει για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή."
Experience negative Αρνητική εμπειρία
No offer Δεν έχουν ληφθεί προσφορές
No feedback received Καμία απάντηση